1153853588051621
Print
Show current content as RSS feed

Blog


Published on by

Cappuccino sjablonen thuis

Geef je cappuccino de 'finishing touch' met een mooi cacao decor. Met onze cappuccinosjablonen gaat dat makkelijk en snel! Verschillende modellen, en een handig houdertje waarmee je een cappuccino sjabloon vast kunt houden. Ook mooi op warme chocolademelk, over cupcakes, taart, ijs en meer. De sjablonen zijn gemaakt van kunststof of RVS /roestvrij staal/

14125617_1060386720709377_8714788114839438278_o

Read entire post
Published on by

Leuke naamsticker voor op uw babykamer

Muurstickers geven uw babykamer of kinderkamer een leuke uitstraling. De muurstickers kunnen ook op deuren en andere vlakke ondergronden geplakt worden. Met de bijgeleverde handleiding plakt u in een handomdraai de muursticker op de muur! Eigen ontwerp is ook mogelijk. Afmetingen en modellen kunnen wij aan uw wensen aanpassen. Bekijk ook eens onze naamstickers.

naam-sticker

Read entire post
Published on by

En wat zeg je tegen je kind? ♥♥♥

21558840_1452669514814427_2099188734780121788_n

Het is cruciaal om goede dingen tegen je kind te zeggen. Voor ieder mens is het zelfbeeld heel belangrijk. Het is van grote invloed op het zelfvertrouwen. Kinderen worden niet geboren met gedachten over zichzelf. In eerste instantie ervaart een kind zichzelf en de mensen om zich heen niet als individuen. Ze leren over zichzelf te denken door wat er tegen ze gezegd wordt en hoe ze behandeld worden. Voor de vorming van het zelfbeeld zijn voor kinderen de ouders van zeer groot belang.
Deze tekststicker kunt u bekijken en kopen hier
Read entire post
Published on by

cappuccino sjablonen voor bedrijven

cappuccino_Sjablonen

 

Versier uw cappuccino, koffie, caffè latte of latte macchiato door cacao op onze sjablonen en de geschuimde melk te strooien. Met onze cappuccino sjablonen zijn ook chocolademelk, cupcakes, koekjes, taart en bijvoorbeeld soep te versieren. 

Werkwijze:

Schuim eerst de melk en schenk deze bij de koffie tot aan de rand. Volle melk schuimt het beste. Leg het sjabloon op het kopje en strooi de cacao, chocoladepoeder of kaneel over het sjabloon. Hoe dichter u het sjabloon boven de cappuccino houdt, hoe scherper en duidelijker de afbeelding zal worden. Reinigen Het restant kan u in een bakje van de sjabloon afschudden en weer opnieuw gebruiken. Het strooien kan met een strooibus, maar ook met een theezeefje. De herbruikbare sjablonen zijn eenvoudig af te wassen en kunnen zelfs in de vaatwasmachine.

Aanbod voor bedrijven

Vraag nu uw gewenste sjabloon

→ geen ontwerpkosten

→ vanaf 1 stuk

→ met wow-effect 

Neemt u alstublieft contact met ons op! KLIK HIER - AANVRAAG CAPPUCCINO SJABLONEN

→ wow-effect
→ vanaf 1 stuk 
→ geen ontwerpkosten

 

Read entire post