1153853588051621

 

Hartelijk welkom bij Dewiha Art!

De fabrikant van verfsjablonen, muurstickers en houten producten

Wij hebben een ruime keuze uit meer dan 1500 motieven in onze webshop voor kinderkamer, slaapkamer, woonkamer en keuken. Wij bieden U ook de mogelijkheid om zelf een muurtekst te maken. Speciaal voor U hebben wij inspirerende teksten zoals citaten, affirmaties, songteksten, teksten over liefde, vriendschap, familie, geluk, kracht, leven, positief denken ontworpen. Leuk voor op het werk, kantoor, woon- en slaapkamer. Bekijk hier onze hele collectie van de muurstickers en muursjablonen...

We produceren sinds 2008 Muursjablonen en Muurstickers. We hebben enorme ervaring en gebruiken alleen de beste producten. Kwaliteit is prioriteit voor ons bedrijf. Alle stickers en sjablonen worden voor verzending nauwkeurig gecontroleerd. We zijn een van de eerste producenten van dit soort ornamentatie in Nederland. We hebben ons uiterste best gedaan om zo het materiaal te kiezen dat aan uw verwachtingen voldaan wordt. We produceren stickers van zelfklevende folie en schildersjablonen die eenvoudig in het gebruik zijn.Ook zijn er wandstickers voor kinderen verkrijgbaar met sprookjes- en tekenfilmfiguren, die kleur en vrolijkheid in de kamer van onze pupillen, de speelhoek of kleuterschool brengen. Als producent garanderen we dat de wandstickers en schildersjablonen esthetisch zijn en nauwgezet zijn gemaakt. 


♥ kaffie met heel veel liefde ♥

Versier uw cappuccino, caffè latte of latte macchiato door cacao op onze sjablonen en de geschuimde melk te strooien. Met de cappuccino sjablonen zijn ook chocolademelk, cupcakes, koekjes, taart en bijvoorbeeld soep te versieren.


tekening_kinderkamer

 

 


muurtekst_sticker_tekst_op_de_muur

 

De verandering van uw woning of bedrijf is nu binnen handbereik!

 

kinderkamer-decoratie    BOEMEN-TAKKEN1    MUURTEKSTEN    ORNAMENT

 

De nieuwe trend voor de muurstickers babykamer is zwart/grijs wit, eenvoudige geometrische vormen en lieve pasteltinten. Babykamer collectie kijk hier. Momenteel zijn bijvoorbeeld de kleuren poeder mint, poeder roze en poeder groen erg geliefd in combinatie met grijs en zwart tinten. Babykamer muurstickers zijn populair omdat er na een aantal jaar makkelijk veranderd kan worden. Onze stickers worden gemaakt op zelfklevende folie van hoge kwaliteit met een mooie matte uitstraling. Bekijk onze hele collectie van muursticker voor op de babykamer. 


 

Het is crusaal om goede dingen tegen je kind te zeggen. Voor ieder mens is het zelfbeeld heel belangrijk. Het is van grote invloed op het zelfvertrouwen. Kinderen worden niet geboren met gedachten over zichzelf. In eerste instantie ervaart een kind zichzelf en de mensen om zich heen niet alsindividuen. Ze leren over zichzelf te denken door wat er tegen ze gezegd wordt en hoe ze behandeld worden. Voor de vorming van het zelfbeeld zijn voor kinderen de ouders van zeer groot belang. Heerlijk om deze geweldige inspirerende en motiverende tekst iedere dag te kunnen zien.
 
ik-ben 

 


uiltjes op de schommel

Productnr.: 00001

vanaf 20,00 *
€ 25,42
U bespaart € 5,42

kan verzonden worden binnen 7 dagen

Bij ons Thuis 3

Productnr.: 000069[103]

vanaf 20,00 *
€ 25,42
U bespaart € 5,42

kan verzonden worden binnen 7 dagen

stoer

Productnr.: 000069[4]

vanaf 25,42 *

kan verzonden worden binnen 7 dagen

moderne bloemen met vlinder

Productnr.: 000069[41]

vanaf 25,42 *

kan verzonden worden binnen 7 dagen

Balletdanser

Productnr.: 000069[72]

vanaf 25,42 *

kan verzonden worden binnen 7 dagen

Paardebloem make a wish

Productnr.: 000069[52]

vanaf 25,42 *

kan verzonden worden binnen 7 dagen

Sierlijke tak met vlinder

Productnr.: 000069[50]

vanaf 25,42 *

kan verzonden worden binnen 7 dagen

Naam sjabloon/sticker 15

Productnr.: 125[516]

vanaf 25,42 *

kan verzonden worden binnen 7 dagen
*

Prijzen incl. BTW, excl. afleverkosten